@ 2017 Created by LEDshine

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

LEDshine, uw betrouwbare partner in LED

De wereld om ons heen veranderd snel. LEDshine veranderd constant mee. Sinds 2006 ontwikkelen, engineeren en produceren wij diverse LED oplossingen. En dat zullen wij ook de komende jaren blijven doen. Onze vernieuwde website geeft U nog een beter inzicht in wat LEDshine voor haar klanten kan betekenen. Als u vragen heeft mbt uw projecten en/of de toepasbaarheid van onze producten, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij uw partner kunnen zijn om uw gebouwen en projecten blijvend te  verduurzamen. LEDshine, uw partner in duurzame LED oplossingen

Voorbeeld projecten

Hieronder een aantal projecten die wij in de afgelopen jaren hebben voorzien van LED verlichting. Meer info op onze projecten pagina.

April 2018 : LEDshine heeft recent de renovatie afgerond van het kantoor van adviesbureau DGMR in Den Haag. De ca 300 traditionele downlights zijn vervangen door LED downlights van 10 en 18 watt. Hiermee wordt een energiereduktie van ca 60 % bereikt. Het gebouw heeft daarmee energielabel A. De montagewerkzaamheden zijn verricht door KR Totaaltechniek uit Veenendaal.

April 2018 : LEDshine heeft recent de renovatie afgerond van het distributiecentrum van Schotpoort Connect in Breukelen. Er is ca 300 meter lineaire LED flexline geplaatst. Door gebruik te maken van bewegingssensoren en DALI sturing wordt ca 75 % energie bespaard. Boks Elektra heeft de installatie werkzaamheden

Maart 2018 : LEDshine heeft recent de renovatie afgerond van het appartementen complex  "Schoolstraat" van Vesteda in Tilburg. In dit gebouw met 5 - 14 verdiepingen zijn alle lampen in de entree, gangen, trappenhuizen en kelders vervangen door LED alternatieven. De installatiewwerkzaamheden zij verricht door Boks Elektra.

Dec 2017: Net voor het Kerstreces heeft LEDshine de hoogwaardige lijnverlichting opgeleverd bij het centrale distributie centrum van Brezan in Ede. Brezan is de grootste leverancier van onderdelen en accessoires voor de automotive sector in Nederland. KR Totaal Techniek uit Veenendaal was verantwoordelijk voor de montage van dit DALI gestuurd verlichtingssysteem.

Aug 2017: LEDshine heeft de basis van de Nederlandse Marine in Curacao, in opdracht van de lokale installateur Kilowatt, van LED verlichting voorzien. .

Sept 2017: In opdracht van WSI Installatietechniek uit Groenlo heeft LEDshine custom sized LED panelen en downlights geleverd voor de Faculteit Economie & Management van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Het project is een onderdeel van een gefaseerde verduurzaming van diverse faculteiten van de HAN. Eerder heeft LEDshine ook al daarvoor LED producten geleverd.

Nov 2017: LEDshine heeft recent een opdracht gekregen van KR Elektrotechniek voor het leveren van LED lampen voor de renovatie van het kantoor van Deloitte in Breda. Het betreft de onderste 2 verdiepingen van het Argenta gebouw. De renovatie zal nog in 2017 worden afgerond

HAN University NL